Hexweb | Webhosting op maat

Helpdesk

Hulpnodig? Wij helpen graag

Help

De kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen (FAQ) en artikelen. U kunt de artikelen waarin u geïntereseerd bent in deze categorie of in de sub-categorieën lezen Uw eigen website met Installatron

Antwoord:

Installatron is een programma waarmee u met een paar muisklikken een script aan uw website kunt toevoegen via het DirectAdmin controlepaneel. U ontvangt dit software-pakket gratis bij elke hostingpakket van Hexweb Webhosting op Maat. Installatron zorgt ervoor dat u op eenvoudige wijze een script / applicatie kunt toevoegen aan uw website. Snel en simpel een contactformulier toevoegen, een gastenboek of zelfs een webwinkel. Installatron is een onmisbaar pakket voor iedere hobbyist en webmaster. 

Enkele voorbeelden die u met Installatron kunt realiseren zijn: webwinkels, weblogs, forums, online foto-albums, advertenties, gastenboek, chat, filemanagers, formulieren, statistieken, kalender, teller, polls, e-cards, en nog veel meer ... !

De meeste scripts hebben een MySQL database nodig (zelfs de database wordt automatisch aangemaakt door Installatron). Voor alle scripts zijn nederlandse taalmodules beschikbaar via de website van de ontwikkelaar.

Om Installatron te gebruiken kunt u inloggen op het DirectAdmin controlepaneel van uw webhostingpakket en vervolgens rechtsonderaan kiezen voor “Installatron”.

Wilt u meer weten over Installatron?

Klik hier

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee

Artikel details

Artikel ID: 8

Categorie: Websites

Datum toegevoegd: 07-30-2016 13:57:46

Aantal bekeken : 289

Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.6/5.0 (11)